VIDEO: Sfârșit de an școlar cu premii și burse de merit la Fetești


Sfârșit de an școlar cu premii și burse de merit la Fetești! Cei mai buni elevi de la Liceul Teoretic ”Carol I”, Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” și Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din municipiul Fetești au primit din partea societății A&S Internațional 2000 burse de merit în valoare de 27.600 de lei. Societatea, reprezentată de directorul general Matei Roșu, a demarat un proiect în anul școlar 2013-2014 prin care motivează și sprijină financiar elevii cu rezultate deosebite la învățătură. Cea de-a opta festivitate de premiere a debutat cu acordarea burselor elevilor de la Liceul Teoretic ”Carol I” Fetești.
La festivitatea de acordare a burselor de merit au luat parte autorități locale și județene care i-au încurajat pe elevi să continue drumul succesului și performanței, dar i-au felicitat și pe profesori și au mulțumit societății A&S Internațional 2000 pentru sprijinirea procesului de învățământ.
Pentru eforturile lor, au fost răsplătiți și elevii de la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny”. Societatea A&S Internațional 2000 le oferă posibilitatea de a face practică, iar la finalul studiilor, elevii care învață o meserie au posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei.
Pentru elevi, bursele înseamnă foarte mult. Cei mai mulți dintre ei provin din mediul rural și au nevoie de susținere financiară. Iar compania A&S Internațional 2000 reprezintă un exemplu de bune practici, în sensul că societatea dezvoltă conceptul de responsabilitate socială, un rezultat al modului în care companiile înţeleg să întoarcă o parte din bunăstarea lor către comunităţile unde îşi desfășoară activităţile.
În contextul în care piața forței de muncă resimte mai mult ca oricând necesitatea meseriașilor, a oamenilor bine pregătiți, compania A&S Internațional 2000 a ales să investească în educație, cel mai stabil pilon al unei societăți, o dovadă că parteneriatul public-privat poate da roade, iar copiii merituoși pot fi răsplătiți pentru performanțele lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.