VIDEO: Cei mai buni elevi din Ialomiţa, premiaţi de Consiliul Judeţean


Cei mai buni elevi din Ialomiţa au fost recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele şcolare de Consiliul Judeţean Ialomiţa! Performanţa şi valoarea sunt recunoscute de noua conducere a Consiliului Judeţean Ialomiţa care a acordat premii în bani în valoare de peste 60 de mii de lei pentru 16 unităţi şcolare din judeţ. Gala excelenţei în educaţie a adunat pentru prima data la un loc performerii învăţământului ialomiţean, alături de cadre didactice merituoase şi părinţi. Premiile au fost înmânate de preşedintele CJ Ialomiţa, Victor Moraru care i-a felicitat pe copii şi profesori pentru perseveranţa şi reuşitele remarcabile. Educaţia reprezintă o prioritate pentru autorităţile judeţene, iar în virtutea succeselor olimpicilor ialomiţeni, gala de execelenţă în educaţie va avea continuitate.
Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia se menţine în topul liceelor cu cei mai mulţi olimpici la fazele judeţene şi naţionale.
După premierea elevilor de la Liceul Teoretic „Carol I” din Feteşti a urmat ca elevii şi profesorii Liceului de Artă „Ionel Perlea” din Slobozia să urce pe podium.
Gala excelenţei în educaţie a fost animată de recitaluri muzicale susţinute de elevii Liceului de Artă „Ionel Perlea” din Slobozia.
Consiliul Judeţean Ialomiţa a înmânat şi certificate de excelenţă pentru unităţile de învăţământ care au obţinut premiul întâi la faza judeţeană a olimpiadelor şcolare în anul de învăţământ 2015-2016 şi au obţinut granturi din partea CJ Ialomiţa. Reprezentanţii administraţiei judeţene au promis pentru anii următori premii mult mai mari şi i-au încurajat pe copii să continue pe acelaşi drum al excelenţei şi performanţei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.