VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița – iunie 2017


Consiliul Județean Ialomița a fost convocat în ședința ordinară a administrației județene pentru aprobarea a nouă proiecte de hotărâre, vizând aprobarea rectificării bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2017, aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, reglementarea regimului juridic al bunului mobil ”Vehicul cu șenile/roți tip UTV cu capacitate de trecere mărită”, aflat în proprietatea județului Ialomița, actualizarea ”Monografiei economico – militare a judeţului Ialomiţa”. Ordinea de zi a ședinței a fost suplimentată cu un alt proiect de hotărâre.
Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia a reușit să obțină autorizarea aparatului de radiologie, în ciuda legislației complicate.
Aeroportul de la Alexeni va intra în patrimoniul Consiliului Județean Ialomița ca urmare a aprobării unei hotărâri de guvern.
Consilierii județeni se vor reuni în această lună în cadrul unei ședințe extraordinare pentru aprobarea a trei proiecte de hotărâre, care vizează obținerea finanțărilor europene pentru modernizarea drumurilor județene din zona de vest a județului, retrase de pe ordinea de zi a ședinței ordinare, ca urmare a necesității efectuării unor lucrări din partea consultantului privind detaliile de execuție și finanțare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.