VIDEO: Trei drumuri județene din partea de vest a județului, modernizate cu fonduri europene


Cel mai mare proiect derulat de Consiliul Județean Ialomița din domeniul infrastructurii rutiere prinde contur! Autoritățile județene au predat amplasamentul pentru obiectivul de investiții, finanțat din fonduri europene „Modernizarea drumurilor județene DJ 302 localitățile Drăgoești – Roșiori – Movilița – Dridu, DJ 101 localitățile Dridu – Fierbinți Târg – limită județ Ilfov, DJ 101 localitățile Dridu – Jilavele și DJ 402 limită județ Călărași – Sinești”. Vorbim despre modernizarea a 49, 493 km de drumuri județene, valoarea totală a lucrărilor fiind de 58.862.195,19 lei, inclusiv TVA.
Potrivit prevederilor contractuale, lucrările vor fi finalizat în august 2021. Printre obiectivele specifice se regăsesc desfășurarea traficului auto în condiții de siguranță și confort, se vor realiza, șanțuri din beton, șanturi din pământ, podețe și parapeți, semnalizarea rutieră orizontală si verticală.
Din 507 km de drumuri județene, doar 30 km au fost modernizați. În numai trei ani, Consiliul Județean Ialomița a obținut finanțare pentru reabilitatea a 200 de km de drumuri județene.
Lucrările pentru modernizarea celor trei drumuri județene din partea de vest a județului sunt programate să înceapă săptămâna viitoare.

1 Comment

  1. Popa Daniel

    19 iulie 2019 at 06:46

    Observ cu neplăcere ca domnul Moraru are interese numai în partea de vest a județului, dar il invit sa circule o singură dată pe drumul de legătură între drumurile naționale 21A si 22 prin localitățile Scânteia-Dumitrescu- Bocșa- Valea Ciorii- Murgeanca. Sa vedeti acolo curatere de poveste. Am văzut oameni din parte locurilor care au cărat pământ cu căruța sa acopere gropile. Va invit sa vedeti nu sa credeti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.