VIDEO:181. 600 de lei, valoarea premiilor acordate de Consiliul Județean Ialomița, olimpicilor și profesorilor


Consiliul Județean Ialomița premiază și în acest an performanța elevilor și a profesorilor! Reprezentanții a 24 de unități de învățământ din județ au participat la semnarea contractelor de finanțare cu privire la granturile acordate școlilor pentru olimpicii ialomițeni și cadrele didactice îndrumătoare, pentru anul școlar 2017-2018. Valoarea totală a premiilor a crescut din anul 2015 de la 67.770 de lei la 181.600 de lei în anul 2018. 153 de cadre didactice și 432 de elevi sunt beneficiarii programului Consiliului Județean Ialomița de susținere a excelenței în educație pentru anul școlar 2017-2018.
Fruntaș la nivelul numărului olimpicilor se menține Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Slobozia, urmat de Liceul de Artă ”Ionel Perlea” Slobozia, Liceul Pedagogic ”Matei Basarab” Slobozia, Colegiul Național ”Grigore Moisil” Urziceni.
Directorii unităților de învățământ au lăudat inițiativa autorităților județene de a susține excelența în educație și au confirmat că aceste premii îi motivează atât pe elevi, cât și pe profesori.
Cei mai buni elevi din Ialomița vor fi recompensați pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiadele școlare în cadrul unor festivități de premiere care vor avea loc în Slobozia, Urziceni și Fetești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.