VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița – iulie 2018


13 proiecte de hotărâre au fost discutate de consilierii județeni în cadrul ședinței administrației județene a lunii iulie. Rectificarea bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2018, aprobarea Notei conceptuale și a Temei de Proiectare aferente obiectivului de investiții ”Semnale-simbol de marcare a intrărilor/ieșirilor rutiere din județ”, acordarea stimulentelor financiare elevilor și cadrelor didactice cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare în cadrul programului ”Premii de excelență pentru olimpicii ialomițeni din învățământul preuniversitar de stat, pentru anul școlar 2017-2018” au fost câteva dintre aceste proiecte.
Proiectul privind aprobarea fuziunii prin absorbție a Asociaţiei pentru Dezvoltarea Infrastructurii Locale a Judeţului Ialomiţa de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobat. Consilierii județeni au respins și proiectul privind trecerea unor bunuri imobile proprietate publică a statului, aflate în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, în proprietatea publică a judeţul Ialomiţa.
Autoritățile județene sunt în alertă după ce la nivelul județului s-au înregistrat mai multe focare de pestă porcină și iau măsuri pentru limitarea răspândirii virusului.
Consilierii județeni se vor reuni într-o nouă ședință ordinară în luna august.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.