VIDEO: Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Ialomiţa – decembrie 2016


Ultima şedinţă din acest an a Consiliului Judeţean Ialomiţa a cuprins pe ordinea de zi 16 proiecte de hotărâre printre care proiectul privind aprobarea rectificării bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2016, aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, pe anul 2016, repartizarea pe bugetele locale ale unităţilor administrativ – teritoriale din judeţ a unor sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, stabilirea taxelor şi tarifelor din competenţa Consiliului Judeţean Ialomiţa, pentru anul 2017 sau aprobarea arendării unor terenuri cu destinație agricolă, proprietatea privată a judeţului Ialomiţa, situate în extravilanul comunelor Giurgeni și Vlădeni.
Consilierilor judeţeni li s-a supus spre dezbatere şi aprobarea şi proiectul privind aprobarea regulamentului-cadru privind cumpărarea de bunuri imobile. Consiliul Judeţean Ialomiţa intenţionează să achiziţioneze sediul BCR din Slobozia care să intre în patrimoniul judeţului Ialomiţa.
La şedinţa ordinară a CJ Ialomiţa a participat şi prefectul judeţului Ialomiţa, Gigi Petre.
La final de an, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru le-a oferit o felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă tuturor consilierilor judeţeni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.