VIDEO: Daruri pentru copiii de la Centrul de Asistenţă Socială din comuna Făcăeni


Copiii de la Centrul de Asistenţă Socială din comuna Făcăeni au fost vizitaţi de mesagerii lui Moş Crăciun! Mai mulţi tineri din capitală le-au împărţit cadouri, după ce au aflat de existenţa acestei instituţii care oferă sprijin copiilor aflaţi în situaţii de risc în familiile lor. Oaspeţii au venit încărcaţi de daruri. Fiecare copil a primit jucării, dulciuri şi alte lucruri atât de necesare. Pentru a le răsplăti bunătatea, beneficiarii Centrului de Asistenţă Socială le-au oferit în dar un spectacol de colinde.
Centrul de Asistenţă Socială din comuna Făcăeni a fost finalizat în anul 2012 de primărie printr-un proiect cu finanţare europeană şi a primit licenţă provizorie. Autorităţile locale au grijă de copiii care provin din familii cu posibilităţi financiare limitate. Personalul de specialitate din cadrul centrului îi sprijină pe copii în efectuarea temelor, iar centrul este dotat cu camere unde pot fi cazaţi micuţii, un cabinet psihologic, totul pentru binele acestora.
Bucuria copiilor de la Centrul de Asistenţă Socială din comuna Făcăeni a fost nemărginită. Pentru că au fost cuminţi, Moş Crăciun nu i-a uitat nici în acest an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.