VIDEO: Ședința Consiliului Județean Ialomița – mai 2017


Aleșii județeni au dezbătut 17 proiecte de hotărâre în cadrul ședinței ordinare a lunii mai. Proiectul de hotărâre privind aprobarea acţiunii ”Premii de excelență pentru olimpicii ialomițeni din învățământul preuniversitar de stat, pentru anul școlar 2016 – 2017”, aprobarea rectificării bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2017, aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii Județului Ialomița cu unele unități administrativ-teritoriale din județ în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița sau a strategiei în domeniul eficienței energetice a Județului Ialomița pentru perioada 2016-2020 au fost câteva dintre proiectele aflate în atenția consilierilor județeni.
La punctul Diverse, unul dintre consilieri a adus la cunoștință un conflict iscat între medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Managerul celei mai mari unități spitalicești din județ a argumentat că lipsa medicilor duce de cele mai multe ori la neînțelegeri între aceștia.
La ședința Consiliului Județean Ialomița a luat parte și prefectul județului Ialomița care a discutat despre măsurile tehnice și organizatorice privind alegerile parțiale din data de 11 iunie.
Următoarea ședință a Consiliului Județean Ialomița va avea loc la finalul lunii iunie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.