VIDEO: Respect pentru cei trecuți prin viață! Primăria Țăndărei a sărbătorit vârstnicii


În 1991, Organizaţia Naţiunilor Unite consacra ziua de 1 octombrie ca zi internaţională a persoanelor în vârstă. În toate societăţile, persoanele de vârsta a treia au jucat şi joacă un rol inestimabil, deschizând calea, ocrotind, călăuzind paşii, picurând suflet şi înţelepciune în mințile și inimile copiilor și nepoților. La Țăndărei, Primăria împreună cu Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice și Casa de Ajutor Reciproc au sărbătorit persoanele vârstnice ca o dovadă a respectului pentru imensa lor contribuţie în dezvoltarea societăţii. De asemenea, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au primit plachete din partea primarului orașului Țăndărei pentru înțelepciunea, fidelitatea și respectul pe care toate cuplurile și l-au purtat de-a lungul celor 50 de ani de familie.
Pentru cei de vârsta a treia, evenimentul dedicat zilei internaționale a persoanelor vârstnice înseamnă mult. Prin astfel de eveniment se simt implicați în comunitate și importanți.
La final, seniorii au uitat de toate grijile și s-au prins în horă.
Primarul Orașului Țăndărei i-a asigurat că întregul aparat administrativ își va orienta în continuare toată priceperea şi energia în sprijinul tuturor vârstnicilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.