VIDEO: S-a semnat contractul de finanțare pentru extinderea și modernizarea Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Țăndărei


Creșterea calității actului medical! Este obiectivul prioritar al autorităților din orașul Țăndărei care au reușit semnarea contractului de finanțare pentru extinderea și modernizarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Țăndărei. Investiția este realizată cu fonduri alocate Programului Operațional Regional în proporție de 85%, restul resurselor financiare fiind de la bugetul de stat și cel local. Odată cu realizarea acestui proiect, vor funcționa mai multe cabinete, precum cardiologie, neurologie, fizioterapie, radiologie, astfel că pacienții nu vor mai merge pentru investigații suplimentare la o altă unitate medicală. Proiectul prevede și dotarea ambulatoriului cu echipamente medicale moderne.
Dintre toate județele regiunii de dezvoltare Sud Muntenia, Ialomița este singurul județ în care mai multe unități administrativ-teritoriale din mediul urban beneficiază de finanțare în cadrul axei ”Creșterea calității serviciilor medicale furnizate în regim ambulatoriu”.
La evenimentul de semnare al contractului privind extinderea și modernizarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Țăndărei a luat parte și președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru. Administrația județeană a susținut realizarea acestei investiții atât de importante pentru toți locuitorii din Țăndărei și zonele adiacente orașului.
Spitalul Orășenesc Țăndărei deservește o populație de aproximativ 40 000 de locuitori. Valoarea totală a acestui proiect este de 10, 7 milioane de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.