VIDEO: PSD Ialomița și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare! Marian Neacșu nu candidează!


Conducerea Partidului Social Democrat Ialomița a anunțat în cadrul unei conferințe de presă lista candidaților la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Secretarul general al PSD, Marian Neacșu a decis să nu mai candideze, deși nu există o interdicție legală în acest sens. Propunerile pentru Senat sunt Marian Pavel, Olga Petcu, Alexandru Potor și Valentina Vișan. La Camera Deputaților, pe prima poziție se situează Mihăiță Găină, urmat de Andrei Pop, Ștefan Mușoiu, Elena Mitran, Octavian Alexandrescu și Daniel Crunțeanu. Președintele PSD Ialomița, Marian Neacșu a afirmat că este vorba de o listă echilibrată în care sunt incluși oameni tineri, cu experiență în administrație, precum și reprezentante ale Organizațiilor de Femei din partid.
Coordonatorul campaniei la nivel județean este Victor Moraru. Deja a fost stabilit calendarul de campanie, iar Victor Moraru opinează că echipa propusă pentru alegerile din 11 decembrie poate obține cel mai bun rezultat pe care l-a avut PSD în ultimii 25 de ani.
Actualul senator Marian Pavel a discutat în cadrul conferinței de presă despre o situație alarmantă relevată în urma unei analize a unor indicatori actualizați ai strategiei de dezvoltare a Municipiului Fetești referitoare la infrastructura edilitară.
Președintele PSD Ialomița a discutat despre programul politic al PSD, unele dintre obiective fiind crearea de noi locuri de muncă, precum și măsuri de creștere economică.
Partidul Social Democrat Ialomița și-a propus ca la alegerile din decembrie să obțină peste 60 la sută din voturi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.