VIDEO: Marian Pavel a fost ales președinte al PSD Ialomița


Senatorul Marian Pavel a fost ales președinte al Organizației PSD Ialomița. În cadrul conferinței județene, Marian Pavel a fost validat prin vot deschis, în prezența sutelor de membrii de partid și a liderului organizației, Liviu Dragnea. Alături de Liviu Dragnea, la Slobozia, s-au aflat și alți reprezentanți ai partidului, precum Mircea Drăghici, șeful campaniei PSD la alegerile europarlamentare și trezorier al PSD sau Codrin Ștefănescu, secretarul general al partidului.
La conferința județeană a PSD Ialomița au luat cuvântul reprezentanți ai organizației județene, ai parlamentului sau edili. Aceștia din urmă au vorbit despre impactul semnificativ al investițiilor finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Liviu Dragnea a făcut referire în discursul său la abuzurile din sistemul de justiție și încercările de pervertire a actului politic, dar a vorbit și despre creștere economică și alte reușite ale programului de guvernare.
În Ialomița, investițiile din fonduri guvernamentale se ridică la suma de 1 miliard de lei. Șeful PSD, Liviu Dragnea a dat asigurări că se vor depune eforturi pentru construirea unui pod la Drajna și pentru distribuirea resurselor financiare în județ pentru investiții. De asemenea, l-a felicitat pe noul președinte al PSD Ialomița și i-a îndemnat pe membrii organizației județene să obțină rezultate la fel de bune și la viitoarele alegeri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.