VIDEO: Deputații PSD Ialomița, raport de activitate parlamentară


Deputații PSD Ialomița, Andrei Pop și Ștefan Mușoiu și-au prezentat raportul de activitate din ultima sesiune parlamentară a anului 2017. Andrei Pop este membru în comisiile pentru buget, finanțe și bănci, dar și pentru tehnologia informației și comunicațiilor, iar printre inițiativele legislative ale cărui inițiator este se regăsesc reducerea fenomenului de bullying, legea debirocratizării, avizarea proiectului RO ALERT pentru notificarea cetățenilor în scopul prevenirii pierderii de vieți omenești ca urmare a fenomenelor meteorologice și hidrologice periculoase.
Un obiectiv al deputatului Andrei Pop este atragerea investitorilor în județul Ialomița prin organizarea unui forum economic la care vor participa ambasadori, atașați economici, autorități centrale care vor dezbate realizarea unor potențiale investiții în domeniile agricultură, turism, industrie prelucrătoare.
Deputatul Ștefan Mușoiu a discutat în cadrul conferinței de presă despre înființarea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții, iar raportat la județul Ialomița, în scurt timp se va trece la elaborarea studiului de fezabilitate pentru realizarea unui pasaj suprateran la Drajna.
Au fost prezentate de asemenea măsurile pe care Partidul Social Democrat le-a luat în anul 2017.
O veste bună vine pentru fermieri, Ialomița fiind un județ preponderent agrar. Pe o suprafață de 150 de mii de hectare se vor amenaja sisteme de irigații suplimentar față de cele existente și de asemenea vor fi direcționate fonduri de la Guvern pentru cadastrarea terenurilor agricole.
Parlamentarii au efectuat vizite în teritoriu pentru a cunoaște problemele autorităților locale și ale cetățenilor și pentru a găsi soluții la aspectele ridicate de aceștia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.