VIDEO: Bilanț și alegeri în cadrul Organizației Pensionarilor Social Democrați Fetești


Organizația Pensionarilor Social Democrați din Fetești a prezentat bilanțul activității seniorilor! Peste 200 de membrii au participat la adunarea generală pentru a-și desemna noua conducere. De-a lungul timpului, Organizația de Pensionari Social Democrați din Fetești a acționat pentru implementarea și realizarea obiectivelor incluse în programul de guvernare. Creșterea punctului de pensie, a pensiei minime garantate la 520 de lei, eliminarea plății CASS pentru pensionari, scutirea de impozit a pensiilor sub 2000 de lei au fost doar câteva dintre promisiunile îndeplinite în 2017 pentru pensionari. Prezentarea raportului de activitatea și a obiectivelor viitoare a avut loc în prezența primarului Municipiului Fetești, a senatorilor și deputaților PSD Ialomița, autorităților județene, precum și a președintelui organizației județene și a secretarului general al PSD, Marian Neacșu.
Secretarul general al PSD, Marian Neacșu a felicitat Organizația Pensionarilor Social Democrați din Fetești pentru performanță și i-a asigurat pe seniori de toată susținerea în realizarea proiectelor edilitare.
Pensionarii din Fetești au transmis conducerii de la nivel central a PSD problemele existente la nivelul municipiului. O nevoie stringentă ar fi negocierea prețului la apa potabilă, care potrivit strategiei de tarifare ar putea atinge până în 2020 suma de 42 de lei/metrul cub de apă. Alt aspect sensibile atins de seniori a fost eliminarea inechităților din sistemul de pensii.
La conferința municipală a pensionarilor social democrați a participat și secretarul de stat din cadrul Ministerului Muncii, Marius Rândunică, cel care i-a asigurat că se vor revizui anexele care stabilesc pensii diferite pentru cei care au aceeași vechime în câmpul muncii.
Președintele Organizației PSD Fetești, ing. Viorel Nica, a oferit garanții că echipa de la nivelul municipiului va depune eforturi pentru a duce la îndeplinire promisiunile asumate în campania electorală și că interesul general, al cetățenilor primează.
În cadrul conferinței municipale a Organizației Pensionarilor Social Democrați Fetești a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației, domnul Radu Iancu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.