VIDEO: Proiectul privind realizarea sistemului de canalizare în comuna Traian, aproape de final


Proiectul privind realizarea sistemului de canalizare și a stației de epurare în comuna Traian este aproape de final! Mai este necesar doar un aviz de la Ministerul Mediului, iar autoritățile locale sunt pregătite să depună documentația la Ministerul Dezvoltării. Întreaga localitate este racordată la sistemul de alimentare cu apă, asttfel că etapa firească era realizarea sistemului de canalizare care va cuprinde întreg teritoriul localității. Unitatea administrativ teritorială Traian a avut acces la o oportunitate de finanțare importantă în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2. Valoarea acestui proiect este de peste 3 milioane de euro. Imediat ce documentația va fi aprobată, se va derula procedura de licitație și se vor executa lucrările.
Fiind vorba despre o lucrare complexă, autoritățile locale din comuna Traian au depus eforturi să realizeze din timp planurile topografice, documente care sunt necesare și utile și pentru alte investiții.
Programul Național de Dezvoltare Locală 2 este un program foarte bun pentru comunitățile din zonele rurale. Derularea proiectelor de utilitate publică prinde contur prin acest program guvernamental.
Autoritățile locale din comuna Traian au în implementare și alte proiecte care să conducă la creșterea nivelului de trai al cetățenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.