VIDEO: Politicul mai presus de interesele unor copii neajutorați! Consilierii PNL din Fetești au blocat pentru a cincea oară reabilitarea unui spațiu pentru copiii cu dizabilități


Aleșii liberali din Consiliul Local Fetești au pus mai presus politicul de soarta unor copii neajutorați! Pentru a cincea oară, proiectul privind darea în administrare către Liceul Tehnologic Special ”Ion Teodorescu” Slobozia a spaţiului situat la etajul 1 în incinta Creşei pentru a fi ulterior reabilitat de Consiliul Județean Ialomița pentru ca toți copiii cu dizabilități să învețe în condiții adecvate a fost blocat de consilierii PNL care s-au abținut din nou la vot. Liberalii sunt mult mai preocupați de spațiul insuficient unde învață preșcolarii de la creșă și propun ca elevii cu probleme să fie mutați din spațiul din incinta creșei. Consiliul Județean Ialomița a retras dreptul de administrare al municipiului Fetești asupra unor imobile unde funcționează la acest moment Poliția de Frontieră și Poliția Locală pentru a îi transfera pe copii în acel spațiu. Situația i-a nemulțumit din nou pe liberali. Nici rugămințile primarului, nici ale părinților veniți la ședință pentru a implora un vot favorabil nu i-au înduplecat pe consilierii PNL.
În ciuda situației tensionate generate de votul împotriva intereselor unor copii cu dizabilități oferit de liberalii din Consiliul Local Fetești, ședința a continuat cu dezbaterea și aprobarea proiectelor de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi modificarea Listei de investiţii anexă la bugetul local pe anul 2016, actualizarea sistemului de măsuri tehnico-organizatorice referitoare la instruirea în domeniul situaţiilor de urgenţă sau instituirea unor reguli si masuri obligatorii de apărare împotriva incendiilor, corelate cu nivelul si natura riscurilor locale.
Următoarea ședință a Consiliului Local Fetești va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie. Autoritățile locale intenționează să repună pe ordinea de zi proiectul privind transmiterea în administrarea Liceului Tehnologic Special ”Ion Teodorescu” Slobozia a spațiului unde învață copiii cu dizabilități, în speranța că în cele din urmă consilierii liberali vor reflecta mai mult cu inima și nu vor prima din nou interesele politice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.