VIDEO: Politici județene pentru susținerea mediului economic

Implementarea unor politici județene pentru susținerea mediului economic … aceasta a fost tema dezbaterii organizate de grupul de lucru al Partidului Social-Democrat Ialomița în municipiul Urziceni! Scopul dezbaterii a fost identificarea problemelor economice ale zonei în vederea elaborării unei strategii durabile pentru atragerea de noi investitori și crearea unor noi locuri de muncă. Deși municipiul Urziceni are ca atuuri resursele locale și forța de muncă, zona este slab dezvoltată economic. Industria este în colaps, iar puținele societăți care mai funcționează sunt sufocate de controale și amenzi. De aceea, este nevoie de un sistem economic echitabil, în care valorificarea forței de muncă să primeze și să existe o impozitare justă.

Agenții economici s-au plâns de atitudinea organelor de control care sunt preocupate de aplicarea măsurilor coercitive, fără a le oferi îndrumare în buna gestionare a afacerilor.

Următoarea dezbatere va fi susținută de Organizația de Tineret a Partidului Social-Democrat Ialomița, luni, 28 martie, începând cu ora 17:30 la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.