RECLAMĂ VIDEO: Ofertă semințe SC AGRICHIM SRL FETEȘTI pentru campania de primăvară


Performanța în agricultură înseamnă cercetare, inovație, optimizarea producției și a calității, precum și utilizarea celor mai productive soiuri. Un etalon al preciziei și succesului în sectorul agricol, SC Agrichim SRL Fetești, producător de semințe, cu tehnică intensivă și utilaje pentru condiționare și tratare performante, pune la dispoziția fermierilor o ofertă foarte bogată de semințe certificate.
În portofoliul firmei se găsește sămânță de soia convențională de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, cu buletin de analiză, nemodificată genetic. Cei care fac dovada cultivării de soia convențională primesc și subvenții. SC AGRICHIM SRL FETEȘTI comercializează sămânță de lucernă românească de la Fundulea, sămânță de porumb – soiul Olt, rezistent la secetă și sămânță de orz de primăvară.
SC AGRICHIM SRL FETEȘTI practică prețuri de fermier și asigură transportul până la 100 de km. Cu o experiență îndelungată în procesarea semințelor, o garanție a unei înalte valori germinative și a unei purități ireproșabile, SC AGRICHIM SRL FETEȘTI este unul dintre cei mai importanți furnizori de sămânță.
Comenzi se pot primi la numărul de telefon 0243.362.277/0724.340.422 sau pe adresa de e-mail: it[@]agrichim.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.