VIDEO: Seminar pe teme de agricultură

Prezentarea portofoliului de îngrăşăminte chimice, îngrăşăminte foliare, pesticide, soiuri de cereale și plante tehnice de către unul dintre cei mai importanţi producători din economia agroalimentară din partea de Sud-Vest a Franţei … a fost tema unui simpozion organizat la Slobozia. Maisadour Semences România SRL, reprezentanta Grupului Cooperativ Maisadour are preocupari importante în sectorul agricol, pe de o parte în domeniul cercetării agricole, iar pe de altă parte, în ceea ce privește crearea, adaptarea în România de noi soiuri de porumb, floarea soarelui şi rapiţă, precum şi încurajarea fermierilor pentru a cultiva astfel de genotipuri de cereale şi plante tehnice de cea mai înaltă productivitate. Acțiunea a reunit o parte dintre cei mai mai importanți agricultori de la nivel de județ care au primit informații cu privire la noii hibrizi adaptați condițiilor climaterice specifice zonei Bărăganului în vederea obținerii producțiilor record la hectar.
SC AGRO OIL SERVICE SRL este una dintre cele mai importante firme din județ, cu o experiență de 11 ani în domeniul agricol. Un partener de încredere pentru producătorii agricoli din Ialomița și nu numai, SC AGRO OIL SERVICE SRL are ca principal obiectiv practicarea unei agriculturi durabile și performante. Societatea oferă clienților săi întreg suportul logistic pornind de la comercializarea de semințe, pesticide, îngrășăminte chimice, acordarea de consultanță până la preluarea producțiilor și comercializarea lor în condiții avantajoase.
Agricultura reprezintă motorul dezvoltării economice. Cei care se implică activ în ridicarea nivelului de performanță în acest sector au înteles că munca lor depinde în mare măsură de aplicarea unor tehnologii adecvate, de informații cu privire la inputurile din domeniu și bineînteles aceasta implică și mult curaj și dăruire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.