VIDEO: Obiectivele turistice ale județului Ialomița, promovate la Târgul de Turism al României


Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, organizată la Romexpo, a prezentat vizitatorilor obiective de interes turistic din locurile bogate în tradiții și meșteșuguri, informații despre oferte de cazare și pachete turistice pentru evenimentele de sezon și multe alte atracții. Printre instituțiile care promovează la târg turismul local se numără și Consiliul Județean Ialomița. Publicului Târgului de Turism al României i s-a înfățișat de către reprezentanții Consiliului Județean Ialomița și importanța turistică a obiectivelor precum orașul istoric de la Giurgeni, Biserica de Lemn, podurile dunărene, conacul Manasia sau stațiunea Amara.
Din anul 2013, stațiunea Amara participă la Târgul de Turism al României pentru a promova stațiunea, proprietățile terapeutice ale nămolului, lacul Amara, parcul dendrologic.
Cei care au însuflețit standurile expoziționale au îmbinat cultura cu istoria, cum este cazul Consiliului Județean Neamț care a adus în fața vizitatorilor personaje istorice, precum Ștefan cel Mare.
La Târgul de Turism al României, județul Ialomița a fost promovat și prin prestația Ansamblului Folcloric ”Doina Bărăganului” sau a Coralei ”Sf. Mare Mucenic Mina”.
Târgul de Turism al României rămâne deschis până duminică, 25 februarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.