VIDEO: Deszăpezire în Slobozia cu zeci de oameni și utilaje la foc continuu


De când municipiul Slobozia a intrat sub Codul portocaliu de ninsori şi viscol, autoritățile locale au mobilizat toate echipele pentru deszăpezire. Cel mai rău s-a resimțit urgia naturii noaptea trecută. 13 utilaje au fost scoase pe străzi încă de la ora două dimineața și au patrulat fără întrerupere. La ora șase dimineața, toate arterele din municipiul reședință de județ erau circulabile. 67 de lucrători de la Direcția de Administrare a Domeniului Public au degajat zăpada de pe trotuare și alte căi de acces. Zonele prioritare au fost spitalul, instituțiile publice, stațiile de autobuz.
Persoanele care au rămas blocate în trafic au primit sprijin din partea autorităților locale. La Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” au fost cazate 10 persoane cărora li s-au oferit alimente și ceai cald. Dimineața, primarul Municipiului Slobozia a mers la intrarea din oraș unde erau staționate zeci de tiruri pentru a discuta cu șoferii și a le oferi sprijin.
O zonă cu probleme este Slobozia Nouă. Aici zăpada este puternic viscolită, iar autoritățile locale au dispus ca utilajele să fie permanent în zonă pentru a interveni ori de câte ori este nevoie.

1 Comment

  1. Anonim

    27 februarie 2018 at 15:10

    Felicitări dl.Primar si DADP.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.