VIDEO: Investiții cu bani europeni în Ialomița


Consiliul Județean Ialomița investește în infrastructura rutieră, cultură, sănătate, eficiență energetică. În cadrul unei conferințe de presă a fost prezentat stadiul depunerii proectelor cu finanțare în cadrul Programului Operațional Regional. Conducerea județului a depus mai multe proiecte vizând modernizarea DJ 302, 402, 101, care au trecut de etapa eligibilității administrative a cererii de finanțare. Alte trei proiecte presupun reabilitarea conacului Bolomey, a bisericii de lemn ”Sf. Nicolae” și a Orașului de Floci. În cadrul aceluiași program operațional regional, axa 8.1. au fost depuse două proiecte: modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia și extinderea și modernizarea Unității de Primire Urgențe din cadrul SJU Slobozia.
Pe ordinea de zi a ședinței din aceasta lună a Consiliului Județean Ialomița sunt supuse aprobării mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale instituțiilor publice aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2017 sau aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, pe anul 2017 vor fi de asemenea supuse dezbaterii și aprobării.
Se impune totodată actualizarea bugetului pentru modernizarea drumurilor județene DJ 302, DJ 101, DJ 402, dar și aprobarea devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizare drum județean DJ 203F”.
Consiliul Județean Ialomița propune organizarea unei întâlniri cu reprezentanții administrației județene care au activat în ultimii 25 de ani, o întâlnire programată pentru luna decembrie.
Ședinţa ordinară a Consiliului  Județean Ialomița va avea loc în data de 23.11.2017, ora 14.00 la Centrul Cultural UNESCO ”Ionel Perlea”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.