VIDEO: CJ Ialomița a semnat contractele de finanțare pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia


Consiliul Județean Ialomița face pași importanți pentru modernizarea infrastructurii de sănătate. În urmă cu câteva săptămâni, au fost semnate două proiecte depuse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală: construirea unui nou bloc operator în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia și modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului de Urgență Slobozia. Aceste proiecte au o valoare de aproximativ 1200 de miliarde de lei. Președintele Consiliului Județean Ialomița a declarat în cadrul unei conferințe de presă că pe domeniul sănătate au fost depuse alte două proiecte cu finanțare europeană.
În ședința ordinară a Consiliului Județean din această lună se va discuta și proiectul privind aprobarea structurii organizatorice a Spitalului Județean de Urgență Slobozia.
Alte proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița concesionarea unor terenuri cu destinație agricolă, proprietatea publică a judeţului Ialomiţa, situate în extravilanul comunelor Vlădeni, Alexeni, Giurgeni și Gura Ialomiței.
Ședinţa ordinară a Consiliului Județean va avea loc în data de 26.03.2018, ora 14.00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.