VIDEO: Realizări și perspective în comuna Reviga


Realizări pe diferite domenii de dezvoltare locală în comuna Reviga! Noua echipă a primăriei și-a concentrat eforturile pentru ridicarea nivelului de civilizație și bunăstare a întregii comunități. O serie de proiecte au fost finalizate. Este vorba despre proiectul de alimentare cu apă potabilă a satelor Rovine și Mircea cel Bătrân. Un proiect dificil, început în anul 2006, dar care a fost dus la bun sfârșit. Cetățenii beneficiază acum de apă potabilă, certificată. De asemenea, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Ialomița, DJ 102 H și DJ 306 Crunți-Mircea cel Bătrân-Reviga au fost modernizate pe o suprafață de 2,5 km.
În acest an, edilul localității a pietruit 10 km de drumuri în toate cele patru sate componente ale comunei. Alți 10 km jumătate de drumuri de exploatație agricolă au fost realizați pentru a facilita accesul agricultorilor la terenurile agricole.
În centrul localității, o sală modernă va găzdui cele mai importante manifestări sportive. Realizată în proporție de 75%, construcția sălii de sport este finanțată de Compania Națională de Investiții, iar autoritățile locale speră ca în anul 2018 acest obiectiv să fie finalizat.
Alte oportunități de finanțare au fost accesate de echipa Primăriei Reviga. Autoritățile au depus spre obținerea finanțării la Ministerul Dezvoltării două proiecte cu o valoare notabilă: extinderea rețelei de canalizare în comuna Reviga și modernizarea drumurilor în cele patru sate ale comunei.
Nici domeniul cultural-artistic nu a fost abandonat. Comuna Reviga se poate mândri cu un ansamblu folcloric de excepție care a făcut cinste localității în afara granițelor țării. Pentru ca evenimentele de aceasta natură să fie la un nivel superlativ, autoritățile locale își propun și modernizarea căminelor culturale din cele 4 localități.
Administrația locală din comuna Reviga este deschisă la orice sesizare venită din partea cetățenilor. Primarul localității oferă asigurări că întreaga activitate desfăşurată de Consiliul Local este îndreptată în folosul comunităţii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.