VIDEO: Investiții de aproximativ 10 milioane de lei în comuna Făcăeni


Dezvoltarea și modernizarea serviciilor publice! Este obiectivul principal al autorităților din comuna Făcăeni care au depus în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, finanțat de Ministerul Dezvoltării, un proiect de extindere a rețelei de canalizare pe o lungime de 17 km. Proiectul a fost aprobat, iar în scurt timp se vor demara și lucrările de execuție. Odată cu finalizarea acestuia, 90 la sută din localitate va fi acoperită cu rețele de canalizare. Valoarea proiectului este de 9. 174. 435 de lei.
Alte patru miliarde jumătate de lei vechi vor fi obținute prin Grupul de Acțiune Locală Danubius Ialomița- Brăila pentru construcția unei ministații de epurare apă.
Autoritățile din comuna Făcăeni își doresc să atragă fonduri și pentru modernizarea școlilor, precum și asfaltarea străzilor, odată cu finalizarea lucrărilor de extindere a rețelelor de canalizare.
Autorităţile publice locale au nevoie să se modernizeze pentru a fi capabile să îmbunătăţească serviciile pe care le oferă, pentru că servicii publice moderne înseamnă și o administrație modernă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.