VIDEO: Succes în absorbția fondurilor europene – RAJA Constanța a predat UAT-urilor investiții de 337 milioane de euro


Cel mai mare operator regional din România, RAJA SA a finalizat Programul Operațional Sectorial de Mediu cu succes! La sediul RAJA Constanța, reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din regiunea Constanța-Ialomița au fost invitați la activitatea de predare-primire a proprietății investițiilor realizate de RAJA. Valoarea totală a proiectelor la data semnării a fost de 1 miliard 451 de milioane 363 mii lei, echivalentul sumei de 337 de milioane de euro. Din această sumă, peste 56 de milioane de euro este contribuția RAJA SA. La evenimentul prilejuit de bilanț au participat și reprezentanții administrației publice din județul Ialomița, din Țăndărei, Dridu și Fierbinți, localități care au beneficiat de investiții de reabilitare și modernizare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, realizate de RAJA Constanța.
Proiectele în valoare de 337 de milioane de euro s-au concretizat în: reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare, executarea branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare, extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată, reabilitarea stațiilor de epurare.
Conducerea RAJA SA Constanța se pregătește să depună următoarele proiecte în cadrul Programul Operațional Infrastructură Mare, cu o valoare de peste jumătate de miliard de euro.
RAJA SA este cel mai mare operator regional din România în domeniul serviciului public de alimentare cu apă și canalizare asigurând servicii pentru abonații din 153 de localități din județele Constanța, Ialomița, Călărași, Ilfov, Dâmbovița, Brașov, Prahova și Bacău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.