VIDEO: Directori noi la instituţiile de cultură subordonate Consiliului Judeţean Ialomiţa


Directori noi la instituţiile de cultură subordonate Consiliului Judeţean Ialomiţa! Clementina Tudor ocupă funcţia de manager al Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia, iar Elena Balog este director al Bibliotecii Judeţene „Ştefan Bănulescu” Ialomiţa. Ambele au fost declarate admise în urma unui concurs care a constat în susţinerea unui proiect de management şi în evaluarea acestuia. Clementina Tudor are o experienţă de 16 ani în presa locală, iar în proiectul de management a inclus printre obiective realizarea unui centru multimedia pentru tineri şi desfăşurarea activităţilor culturale într-un cadru neconvenţional. Consilierii judeţeni s-au reunit în şedinţă extraordinară pentru a aproba cele două numiri.
Elena Balog, noul director al Bibliotecii Judeţene „Ştefan Bănulescu” Ialomiţa a lucrat ca bibliotecar timp de 23 de ani.
Caracterul de urgenţă al şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Ialomiţa l-a reprezentat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia pe anul 2016 ca urmare a suplimentării veniturilor din contractele încheiate cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Ialomiţa. Este vorba despre majorarea fondurilor destinate unui program pentru tratarea unei boli rare. Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia este singurul care derulează acest program.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.