VIDEO: Parlamentarii PSD Ialomița, bilanț la finalul primei sesiuni parlamentare


Parlamentarii PSD Ialomița au prezentat activitatea celor șase luni ale primei sesiuni parlamentare. Deputații Ștefan Mușoiu, Andrei Pop și senatorul Marian Pavel au discutat în cadrul unei conferințe de presă despre cele mai importante propuneri legislative. În acest context, deputatul Ștefan Mușoiu a prezentat propunerile privind înființarea unor centre de excelență educațională, raportarea trimiestrială a profitului și a dividendelor, legea salarizării unitare.
Una din interpelările deputatului Ștefan Mușoiu a vizat realizarea pasajului rutier la Drajna. La acest moment, este scos la licitație studiul de fezabilitate.
Deputatul Andrei Pop, aflat la primul mandat, este promotorul unor concepte inovative care vizează alfabetizarea digitală, conceptul de fake news care presupune și înființarea unui centru de anti-dezinformare. Ca proiect de interes local, deputatul Andrei Pop s-a concentrat pe promovarea parcului industrial IMM Slobozia, iar la acest moment se poartă discuții pentru demararea a două investiții care ar putea crea 270 de locuri de muncă.
Senatorul Marian Pavel a subliniat ideea ca rolul parlamentarilor PSD este acela de a susține Guvernul și de a duce la îndeplinire programul de guvernare, program pe care s-au obținut 48,5% din locurile din Parlament.
Toți parlamentarii PSD Ialomița au colaborat cu reprezentanții administrației județene și cu autoritățile locale din județ pentru susținerea unor proiecte administrative importante pentru comunitățile din Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.