VIDEO ”Topul Firmelor”: distincții pentru cele mai bune companii din județ


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița a premiat liderii în afaceri! În competiţie au intrat peste 500 de societăţi comerciale, care au avut bilanţul depus pe anul 2017. Este vorba despre societăţi care activează în șapte sectoare de activitate, iar companiile care au participat la topul firmelor au realizat o cifră de afaceri de 28,45% din totalul pe județ.
Numărul companiilor premiate pentru performanța în afaceri a crescut comparativ cu ultimii trei ani. La realizarea clasamentului topului județean al firmelor au stat mai mulți indicatori, care se referă la cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienţa utilizării capitalului angajat. Evenimentul, ajuns la a 25-a ediţie, a reunit, într-un cadru festiv, oameni de afaceri, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.
Pentru oamenii de afaceri premiați, distincțiile primite sunt un rezultat al muncii continuue și al dorinței de reușită.
La eveniment au luat parte reprezentanți ai administrației publice locale și județene care și-au manifestat interesul de a susține mediul de afaceri printr-un parteneriat public- privat.
Gala Topul Firmelor l-a avut ca invitat de marcă pe îndrăgitul interpret de muzică ușoară, Cătălin Crișan.
Topul judeţean al firmelor a devenit cel mai important eveniment de afaceri local. Această competiţie în afaceri a câştigat notorietate şi prestigiu la nivel local şi naţional, constituind un mijloc eficient de a promova activ firmele locale care au obţinut, în fiecare an, rezultate economice foarte bune.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.