VIDEO: Sărbătoarea mierii la Slobozia

Slobozia este timp de două zile reședința apicultorilor din țară și din străinătate! Zilele acestea se desfășoară pe platforma Kaufland de la intrare din oraș a șaptea ediție a Târgului Apicol. Devenită deja o tradiție, manifestarea este organizată de Primăria Municipiului Slobozia. Cei interesați de apicultură și de binefaceriile produselor stupului, pot achiziționa la prețuri de producător de la miere, polen, propolis, produse cosmetice apicole la echipamente și utliaje de utimă generație pentru extracția și ambalarea mierii.
Producătorii ialomițeni de miere au reușit să câștige reputație în domeniu și pentru a-ți fideliza consumatorii au venit pe piață cu sortimente speciale.
Târgul apicol este un moment prielnic pentru ca cei care activează în acest domeniu ”dulce” să afle ultimele noutăți legislative, dar și să interacționeze cu ceilalți apicultori pentru schimb de idei și bune practici. Evenimentul va continua sâmbătă cu o serie de comunicări științifice pe tema noului Cod Fiscal, a programului de monitorizare a eventualelor situații de mortalitate excesivă și de depopulare a familiilor de albine sau a bunelor relații dintre fermier și apicultor. Dincolo de munca pe care o presupune această îndeletnicire, o afacere în domeniul apicol se dovedește viabilă și profitabilă.

1 Comment

  1. Dwain Creglow

    31 august 2016 at 07:00

    Intr-adevar. Pana la urma am apelat la servicii de specialitate si mi-am infiintat un SRL. Singura problema la SRL este ca trebuie sa ai obligatoriu un contabil, caruia trebuie sa-i platesti salariu (in jur de 200 de lei pe luna – cel putin). Un avantaj este ca nu mai trebuie sa faci tu drumuri pe la diverse institutii, contabilul se ocupa de tot. Asta chiar ma ajuta enorm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.