VIDEO Târgul Apicol de la Slobozia, ediția a XI-a: produse dulci ca mierea, ofertă variată, 45 de expozanți


Cel mai dulce eveniment al începutului de an și-a deschis larg porțile pentru iubitorii de miere și nu numai! La startul târgului apicol din Slobozia s-au reunit 45 producători şi comercianţi de echipamente, unelte, accesorii şi utilaje apicole, de faguri artificiali, de produse pentru tratamente, de hrană pentru albine sau ambalaje pentru miere şi alte produse apicole. În standurile expozanţilor sunt prezente spre comercializare, la preţuri accesibile, diferite sortimente de miere de albine, produse apiterapeutice, cosmetice, suplimente nutritive pe bază de miere provenind direct de la producători. Dintre bunătăţile de care se vor bucura cei care vor lua parte la eveniment amintim: miere de salcâm, polifloră, tei, până la sortimente noi ca mierea de brad, de cimbrișor. La eveniment sunt prezenți producători din Brașov, Constanța, Timișoara, Argeș, Iași, Sibiu, Vaslui, chiar și Belgrad.
Târgul are ca scop principal promovarea produselor apicole de calitate în rândul consumatorilor, dar și oferirea de informații apicultorilor prin sesiunea de comunicări/ conferințe și a posibilității de a face schimburi de experiență cu apicultori și asociații apicole din diferite zone.
Cei ce au participat la târg au putut cumpăra direct de la producători miere la preţuri cuprinse între 10 şi 30 lei borcanul în funcţie de sortiment. Produsele apicole au mare căutare printre consumatori.
A XI-a ediție a Târgului Apicol se desfășoară în incinta Stadionului Municipal Slobozia și se încheie duminică, pe 1 martie 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.