Accident grav, patru victime

00057-accident-2Impact frontal deosebit de grav pe varianta ocolitoare a municipiului Slobozia! Patru persoane au ajuns la spital după ce un şofer începător a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Constanţa. La faţa locului au ajuns trei ambulanţe şi două echipaje ale Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Impact violent între două autoturisme

Viteza neadaptată la condiţiile de drum este cel mai probabil cauza producerii accidentului rutier. În timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din Slobozia conducea un autoturism din direcţia Constanţa către Bucureşti, a pătruns pe celălalt sens de mers şi a acroşat un autovehicul condus regulamentar de un conducător auto în vârstă de 61 de ani.

Impactul a fost deosebit de grav: prinse ca într-o menghină, maşinile s-au făcut praf. O femeie a rămas blocată în autoturismul lovit. La faţa locului au intervenit autospeciale ale ISU Ialomiţa şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa. Patru persoane au ajuns la spital. “La locul intervenţiei s-au găsit patru victime din care trei fuseseră deja evacuate şi una blocată în autoturism. S-a acţionat pentru deblocarea celei de-a patra victime, stabilizarea celor patru răniţi, preluarea şi transportul lor la spital”, a declarat col. Adrian Popa, insp. şef al ISU Ialomiţa.

Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezulatele fiind negative. Şoferului vinovat de producerea accidentului rutier i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.