VIDEO: Ziua Comunei Valea Ciorii, prima ediție


Prilej de bucurie și voie bună pentru locuitorii comunei Valea Ciorii! Pentru prima dată, autoritățile locale au organizat ziua comunei. Anul acesta, se împlinesc 87 de ani de atestare documentară a localității, iar evenimentul a fost pe măsura așteptărilor localnicilor care își doreau de mult timp o astfel de acțiune. În deschiderea evenimentului, autoritățile locale au acordat premii și diplome cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, adevărate modele pentru generațiile actuale.
Un frumos program artistic au oferit şi cei mai mici fii ai satului, copiii de la grădiniță, dar și elevii școlii din comuna Valea Ciorii.
Tinerii karatişti din comună care au câștigat medalii peste medalii şi-au etalat măestria în arta apărării.
Atmosfera de petrecere i-a determinat pe cetățenii din localitate să se prindă imediat în horă.
Pentru toți cetățenii, ziua comunei a fost o ediție reușită, în care au uitat pentru câteva ore de grijile de zi cu zi.
La atmosfera de sărbătoare a contribuit și interpreta de muzică latino Andreea Maria, participantă la Concursul Muzical Eurovison.
Autoritățile locale din Valea Ciorii își doresc să continue acest eveniment care aduce veselie și bună dispoziție în rândul comunității. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”Eurocomuna – Dezvoltare comunitară prin măsuri integrate în comuna Valea Ciorii”, proiect realizat cu fonduri europene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.