VIDEO: Distracție la cote maxime la prima ediție a Zilei Comunei Sălcioara


Distracție la cote maxime în localitatea Sălcioara! Autoritățile locale au organizat prima ediție a zilei comunei, un eveniment așteptat de ani de-a rândul de comunitatea din Sălcioara. La prima ediție, organizarea exemplară și muzica de bună calitate cu artiști speciali, au făcut din prima ediție a zilei comunei Sălcioara o reușită. Autoritățile locale au vrut să fie nu doar un eveniment distractiv, dar și de apreciere a celor mai valoroși cetățeni ai localității. Elevii cu rezultate deosebite la învățătură și cadrele didactice îndrumătoare au fost premiați pentru performanțele lor.
Și cum investiția în viitorul copiilor este cea mai sustenabilă avuție a unei comunități, elevii din comuna Sălcioara au fost pregătiți de profesori pentru un program artistic pe placul tuturor.
Alături de autoritățile locale din comuna Sălcioara s-au aflat reprezentanții administrației județene și centrale. Aceștia au salutat inițiativa Primăriei și i-au asigurat pe cetățeni de tot sprijinul în finalizarea proiectelor de dezvoltare a localității.
Trupa de circ D` Argento a pus în aplicare câteva trucuri de magie care au impresionat și distrat pe cei prezenți.
Consacrata cântăreață de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu a dat tonul veseliei și bunei dispoziții prin melodiile celebre.
Modele de înțelepciune, fidelitate și longevitate, cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost prețuite și felicitate de autoritățile locale din comuna Sălcioara.
Cele mai originale parodii care au adus zâmbetele pe fețele localnicilor din Sălcioara, reuniți în număr mare la ziua comunei au fost brevetate de Axinte de la Vacanța Mare.
Atmosfera să devină incendiară, odată cu intrarea în scenă a artistului Nicu Paleru. Din cântecele sale a răzbătut bucuria de a trăi, cu bune și rele, artistul coborând în mijlocul oamenilor pentru a interpreta melodii cunoscute.
Tinerii au cântat și au dansat în compania unor cântăreți de muzică ușoară, precum Roxana Nemeș și Neluțu Măgureanu, concurent X- factor.
Finalul evenimentului a fost unul grandios: localnicii din Sălcioara au putut admira un impresionant foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.