VIDEO: Ziua comunei Coșereni


Cetățenii din comuna Coșereni au sărbătorit pentru prima dată ziua comunei. Tineri și vârstnici deopotrivă au lăsat grijile deoparte și s-au adunat în jurul scenei de pe stadion pentru a sărbători așa cum se cuvine. Comediile au atras ca un magnet copiii, iar terasele au fost pline. Autoritățile locale au gândit ca pe lângă investițiile edilitare stringente care să schimbe condițiile de trai, să le ofere bucuria cetățenilor de a avea o zi a localității. La eveniment au participat și personalități din lumea culturii, precum și reprezentanți ai Parlamentului României.
Grupuri vocale, ansambluri folclorice ale comunei, copii de la unitățile de învățământ din localitate au pregătit un program artistic deosebit.
Pe scenă au urcat apoi cântăreți de pe plan local dar și artiști cu notorietate. Melodiile lor au mers la sufletul celor vârstnici.
O surpriză cu totul plăcută oferită de autorități cetățenilor din localitate a fost invitația adresată doamnei cântecului popular românesc, Maria Ciobanu, care a susținut un recital de excepție la Coșereni.
Maria Ciobanu a demonstrat că la cei aproape 80 de ani poate cânta live impecabil.
Pentru cetățenii din comuna Coșereni, ziua localității a fost un eveniment mult așteptat. Au avut prilejul de a petrece ore bune în compania unor artiști de excepție și au apreciat inițiativa autorităților locale de a organiza un astfel de eveniment.
Alte două dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii populare românești, Elena Merișoreanu și Ștefania Rareș au încântat publicul cu melodiile lor.
Și cei tineri au avut parte de un moment pus în scenă de o formație din Urziceni.
Autoritățile din comuna Coșereni vor să perpetueze acest eveniment care a impresionat toți cetățenii. Pentru cetățeni, autoritățile își doresc și investiții de anvergură, care să schimbe fața localității și să aducă dezvoltare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.