VIDEO: Tinerele social-democrate se implică în viața socială și politică. Prima dezbatere pe tema „Familie vs. carieră”

Familia sau cariera? Este întrebarea care s-a impus tot mai mult în societatea contemporană cu privire la femeia modernă. Balanța înclină mai mult către împlinirea personală sau realizarea profesională? Răspunsul au încercat să îl afle reprezentantele tineretului social-democrat. Acestea au organizat o dezbatere la care au participat reprezentantele Organizației de femei a Partidului Social Democrat Ialomița, administrației publice locale, precum și tinerele neafiliate politic. Scopul dezbaterii a fost acela de a defini rolul fundamental al femeii în cadrul societății și de a demonstra că reprezentantele sexului frumos pot excela și pe plan familial, dar și profesional.
Doamnele care activează în administrația publică locală au împărtășit tinerelor din experiența lor și au demonstrat prin exemplul propriu că femeia poate fi un bun strateg și că poate fi performantă și în domenii de activitate care tradițional sunt rezervate bărbaților.
Alături de doamnele și domnișoarele social-democrate s-au aflat și bărbații care excelează în administrația publică locală și județeană, precum și reprezentanții Tineretului Social-Democrat Ialomița.
Femeile pot găsi un echilibru între familie și cariera politică prin inteligență, responsabilitate, determinare … este concluzia la care au ajuns inițiatorii acțiunii la finalul dezbaterii.
Obiectivele Tineretului Social Democrat Ialomița sunt acelea de a se implica activ în viața societății, de a promova valorile și o clasă politică modernă care să aducă dezvoltare și prosperitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.