VIDEO: TSD Ialomița și Fundația pentru Ialomița au sărbătorit copiii la Fierbinți și Manasia


De Ziua Copilului, Fundația pentru Ialomița și Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat Ialomița au organizat la Fierbinți un concurs de desene. Copiii au fost îndemnați să redea printr-un desen modul în care percep ziua de 1 Iunie. Evenimentul i-a surprins în mod plăcut pe cei mici, dar și pe părinți ori bunici care au gustat din plin surprizele oferite celor mici de organizatori.
Concurenții care au realizat cele mai frumoase desene au fost premiați de către inițiatorii acestei acțiuni.
Teatru pentru copii, întâlnirea cu mascota preferată a copiilor, Mickey Mouse, muzică și distracție sunt surprizele care i-au așteptat, în parcul din comuna Manasia, pe cei mici, de ziua lor. 1 iunie este cu şi despre copii, iar tinerii social democrați și reprezentanții Fundației pentru Ialomița s-au bucurat că au avut șansa să fie alături de ei.
Ziua Internațională a Copilului a fost marcată pentru prima dată la nivel național în Turcia, la data de 23 Aprilie 1920. În fiecare an, la data de 1 Iunie se celebrează acestă zi, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărei persoane – copilăria, de a oferi sprijin celor mici, de a aprecia și iubi copiii și de a asigura bunăstarea copiilor din toată lumea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.