VIDEO: Tehnică agricolă super performantă pe câmpurile societății SPICONS IMPEX Fetești


Inovație, fiabilitate și costuri de exploatare reduse … cerințe pentru o agricultură performantă. Producatorul mondial de utilaje agricole New Holland a organizat un eveniment la Fetești în cadrul căruia fermierii au fost invitați să vizioneze și să testeze cele mai noi produse ale companiei. Au avut loc demonstrații practice, fiind testată combina New Holland CR 9.90 pe platforma din interiorul societății Spicons Impex SRL din Fetești. Prezentarea a cuprins o descriere detaliată a noii serii de combine și a tipurilor de hedere folosite. Combina New Holland se recomandă prin caracteristicile sale de excepție: costuri minime de operare și întreținere, capacitate maximă, fiabilitate și flexibilitate, productivitate record.
Combinele au fost proiectate sa obțină rezultate performante, indiferent de condițiile de lucru, astfel încât potențialul de pe câmp să fie transferat într-un stoc real. Capacitatea și performanța acestui utilaj agricol au fost recunoscute și de Alexandru Spinciu, reprezentantul SC Spicons Impex SRL Fetești. Factorii externi, cum ar fi variabilitatea vremii și gradul de umiditate joacă un rol foarte important chiar și în timpul recoltării. Din acest motiv, alegerea combinei cu care se va efectua recoltarea este de o importanță vitală. Cu performanțe notabile în domeniul agricol, Alexandru Spinciu a subliniat ideea că acolo unde inovația, tehnologia și cercetarea se conjugă, și rezultatele sunt pe măsură.
Condițiile meteorologice din ultimele zile au fost propice pentru declanșarea campaniei de recoltare a porumbului. Producțiile agricole bogate depind de cantități însemnate de precipitații. În aceste condiții, irigarea culturilor de pe suprafețele lucrate de Alexandru Spinciu s-a dovedit a fi vitală pentru combaterea secetei și obținerea de recolte bune. Deținător al unor suprafețe agricole însemnate, reprezentantul societății Spicons Impex SRL, Alexandru Spinciu a știut să valorifice potențialul agricol din zonă și să obțină rezultate notabile în acest sector.
Pentru că dezvoltarea agriculturii implică noi exigențe și pentru ca produsele să poată fi competitive, Alexandru Spinciu are în vedere dotarea fermei sale cu utilaje moderne și performante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.