VIDEO: MIRACOM și SEEDS AGRI, specialiști în producerea și comercializarea semințelor


Calitatea semințelor este cea care dictează performanța culturilor! SC MIRACOM și SEEDS AGRI au obținut succesul în agricultură, grație experienței ing. agronom Marin Nedu conjugată cu profesionalismul în marketing și dăruirii managerului SEEDS AGRI, Ionuț Diaconu. La ferma Miracom, pământul se lucrează cu grijă și se aplică tehnologii adaptate și soluții inovatoare pentru o agricultură performantă. Recent s-a finalizat recoltatul porumbului, iar producția este foarte bună din punct de vedere calitativ. De pe cele 450 de hectare însămânțate, ing. agronom Marin Nedu estimează o producție de 10-11 tone la hectar.
Ing. Marin Nedu a investit în spații de depozitare cu o capacitate de peste 4000 de tone. În contextul în care prețul produselor agricole suferă modificări, spațiile de depozitare asigură un flux constant la recoltare.
SC MIRACOM SRL multiplică, condiționează, prelucrează și livrează sămânță certificată, de cea mai bună calitate. Semințele sunt comercializate de SEEDS AGRI. Semințele de calitate superioară, cu valoare biologică și genetică, precum și puritate și indici ridicați de germinație, au o contribuție semnificativă la creșterea producției agricole.
MIRACOM și SEEDS AGRI susțin ideea că utilizarea semințelor certificate va crește încrederea fermierilor în posibilitățile reale ale agriculturii noastre de a aduce profit semnificativ.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.