VIDEO: Târg de produse tradiționale românești la Muzeul Național al Agriculturii Slobozia


Produse tradiționale românești și alte bunătăți sunt expuse spre vânzare la Muzeul Național al Agriculturii! Toţi cei care vor veni la muzeu vor putea fi protagonişti ai unui festin tradiţional cu bucate alese din zonele Brașov, Vrancea, Dâmbovița, Ilfov și Ialomița, la cea de-a II-a ediţie a Expoziției și Târgului de Produse Tradiţionale, sugestiv intitulată ”Pâinea și vinul”. De la şuncă, cârnaţi rustici, brânzeturi, bulz, pastramă, până la must, vinuri alese, miere de albine bio, fructe și legume, pe toate le veţi găsi la preț de producător.
Pâinea fragedă pe vatră, coaptă de bunica în țest, cu un gust inconfundabil, este făcută prin metode tradiționale de specialiștii Muzeului Național al Agriculturii.
Printre expozanți, am regăsit un meșteșugar cu produse handmade. Cercei, inele, coliere, toate realizate cu multă migală și pricepere sunt la mare căutare de cei care vor să fie originali.
Pornind de la succesul înregistrat anul trecut, organizatorii evenimentului, alături de autoritățile județene au continuat târgul de produse tradiționale românești, un eveniment ce atrage interesul producătorilor și vizitatorilor.
Păstrători ai tradiției, micuții instrumentiști din Giurgeni au impresionat publicul prin cântecele la mandolina.
Târgului de Produse Tradiţionale Românești de la Muzeul Național al Agriculturii va fi deschis până pe 24 septembrie 2017.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.