VIDEO: Ziua Națională a Contabilului Român, o profesie a echilibrului și a succesului


Eveniment deosebit pentru adevărații profesioniști ai cifrelor! Ziua de 21 septembrie a fost sărbătorită de către toți profesioniștii contabili din Ialomița, membrii CECCAR sau angajați în diverse domenii ale economiei. Evenimentul a bifat a XIII-a ediție la care au fost prezenți contabilii din Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – filiala Ialomița, precum și reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice, ai mediului de afaceri, dar și parlamentari. Adevărați profesioniști, oameni vizionari, cei care creează valoare prin cifre, experții contabili fac față unor provocări multiple care derivă din dinamica economiei, a schimbărilor legislative, dar și a digitalizării informației.
Autoritățile locale și județene și-au arătat respectul și recunoștința față de cei care au adus o contribuție semnificativă la profesia contabilă și la îndeplinirea obiectivelor acesteia.
Pentru că în diverse cauze deduse judecății și nu numai este nevoie de expertiza unui contabil, partenerii instituționali ai experților contabili, au reliefat responsabilitatea și profesionalismul de care au dat dovadă neîncetat în toate activitățile care au necesitat expertiza contabilă.
Vicepreședinta Consiliului Superior al CECCAR a lansat invitația celor prezenți de a dezbate noile dimensiuni ale profesiei contabile în conformitate cu noile reglementări la nivel național. Tema discuției a fost „Profesia contabilă – azi și în viitor”, iar opiniile unanime au fost că rolului contabilului într-o economie de piață concurențială este covârșitor.
Cu această ocazie au fost premiați cei mai buni membri CECCAR ai filialei Ialomița. Participanții au avut ocazia să asculte povești de succes în profesia contabilă și să învețe din experiența celor mai buni.
Manifestarea s-a încheiat cu un spectacol de excepție.
CECCAR Ialomița va contribui în continuare la creşterea nivelului de cultură financiară şi economică în mediul de afaceri şi la consolidarea imaginii profesioniştilor contabili ca parteneri indispensabili pentru o afacere de succes.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.