VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Local Țăndărei


Consilierii orașului Țăndărei s-au reunit în ședința ordinară a lunii februarie. Ordinea de zi a ședinței a inclus mai multe proiecte de hotărâre, printre acestea proiectul de hotărâre privind aprobarea cuantumul burselor pe anul 2018, aprobarea programului de salubrizare, aprobarea studiului de fezabilitate revizuit și a indicatorilor tehnico-economici aferenți investițiilor propuse în orașul Țăndărei și a alocării din bugetul local a valorii cofinanțării aferentă ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020”, aprobarea investiției ”Extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale pe strada Ialomiței, orașul Țăndărei”.
În cadrul ședinței de Consiliu Local s-a aprobat organigrama și bugetul de venituri și cheltuieli al Spitalului Orășenesc Țăndărei.
Consilierii orașului Țăndărei au decis să amâne aprobarea bugetului local pe anul 2018. În acest an, Primăria orașului Țăndărei înregistrează un deficit de 5 miliarde de lei.
Bugetul local al orașului Țăndărei va fi aprobat într-o ședință extraordinară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.