VIDEO: Rolul PNL în realizarea Marii Uniri de la 1918


”Adevărata democrație înseamnă cârmuirea poporului prin sine însuși” … cuvintele aparțin lui Ion I. C Brătianu, om politic român, care a jucat un rol de primă importanță în Marea Unire din 1918. Acest lider important în viața politică a Partidului Național Liberal, precum și alte personalități marcante au fost comemorate în cadrul unei acțiuni organizate de PNL Ialomița. Evenimentul ”Rolul PNL în realizarea Marii Uniri de la 1918” a fost un prilej pentru discuta despre istoria celui mai vechi partid din România. La acest eveniment a participat și cunoscuta jurnalistă, Oana Stănciulescu.
Înțelegând faptul că Marea Unire reprezintă pentru toți românii un moment de referință și un reper pentru devenirea națiunii române, jurnalista Oana Stănciulescu i-a sfătuit pe cei prezenți să își conjuge eforturile pentru marcarea cu demnitatea cuvenită a Centenarului Marii Uniri.
Având în vedere împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire de la 1918, Partidul Național Liberal pornește de la o abordare pragmatică asupra situației sociale și economice și subliniază importanța concentrării eforturilor naționale într-o gândire onestă pentru o Românie mai bună.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.