VIDEO: Ședința Consiliului Local Slobozia – octombrie 2016


Consilierii locali ai municipiului Slobozia au luat parte la ședința administrației municipale a lunii octombrie. Cei 20 de consilieri prezenți la ședința ordinară au supus dezbaterii și aprobării 27 de proiecte de hotărâre, printre care proiectul privind aprobarea contului de execuție bugetară pentru trimestrul III al anului 2016, proiectul privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Slobozia pe luna octombrie 2016, aprobarea listei de repartizare a locuințelor libere construite din fonduri ANL în Municipiul Slobozia, aprobarea investiției – extindere sistem distribuție gaz metan din Cartierul Gării Noi.
Un alt proiect de hotărâre aprobat de consilierii locali ai municipiului Slobozia s-a referit la alocarea unor fonduri de la bugetul local parohiei ”Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”.
Autoritățile locale sunt preocupate de investițiile în domeniul sportiv. În parteneriat cu Federația Română de Fotbal, la Slobozia se intenționează realizarea unui teren de fotbal sintetic, cu o valoare de 300 000 de euro, valoare suportată exclusiv de Federația Română de Fotbal.
Următoarea ședință a Consiliului Local Slobozia va avea loc la finalul lunii noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.