VIDEO: A&S Internațional 2000 premiază elevii cu rezultate bune la învățătură din Fetești


Parteneriatul școală-mediu economic reprezintă cheia succesului pentru un învățământ de calitate! Una dintre cele mai importante firme care activează pe raza municipiului Fetești, A&S Internațional 2000 continuă un proiect lăudabil, de acordare a unor burse de merit elevilor din municipiul Fetești. Proiectul ”Educația este singura armă care poate schimba viitorul în bine” a fost lansat în anul 2013, iar cu timpul numărul burselor a crescut considerabil. Primii patru elevi eminenți care au fost răsplătiți pentru rezultatele deosebite la învățătură au fost de la profilul mecanic agricol din cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny din Fetești. Prezent la festivitatea de premiere, președintele Consiliului Județean Ialomița a încurajat astfel de inițiative menite să îi motiveze și să îi îndrepte pe elevi către performanțe.
Firma A&S Internațional 2000 le garantează elevilor care fac practică la societate un loc de muncă după finalizarea studiilor.
Burse de merit au fost acordate și elevilor eminenți de la Liceul Teoretic Carol I din Fetești, precum și celor de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară.
Valoarea burselor de merit acordate de A&S Internațional 2000 se ridică la suma de 13.800 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.