VIDEO: Ședința Consiliului Județean Ialomița – septembrie 2016


Consiliul Județean Ialomița s-a convocat în ședința ordinară a lunii septembrie. Cei 29 de consilieri prezenți au dezbătut 18 proiecte de hotărâre, printre acestea fiind incluse și aprobarea unor documentații de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru modernizarea mai multor drumuri județene, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general al județului Ialomița pentru anul 2016 sau completarea strategiei de dezvoltare a județului.
Consilierii județeni au aprobat cu 24 de voturi pentru, revocarea dreptului de administrare al Consiliului Local al municipiului Fetești asupra unor bunuri proprietate publică a județului Ialomița și darea acestora în administrarea Liceului Tehnologic Special ”Ion Teodorescu” Slobozia. În fapt, cei 25 de copii cu dizabilități ai liceului care învață la acest moment într-un spațiu impropriu, vor avea o nouă locație pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ, după ce consilierii PNL din Fetești au dat un vot de abținere pentru reabilitarea de către Consiliul Județean Ialomița a spațiului în care au învățat până la acest moment cei 25 de copii.
Consilierul județean PNL, Dragoș Soare a prezentat în cadrul ședinței ordinare un proiect care vizează gestionarea deșeurilor.
La finalul ședinței ordinare, a fost discutată și solicitarea SC RAJA SA Constanţa privind aprobarea documentului strategic „Master Plan pentru Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în regiunea Constanţa-Ialomiţa”.
Următoarea ședință a Consiliului Județean Ialomița va avea loc la sfârșitul lunii viitoare.

1 Comment

  1. Sysy

    25 septembrie 2016 at 11:13

    Vrem curatenie in slobozia, suportam nesimtirea Unora dintre noi care arunca gunoiul pe oriunde! Spatiile verzi sunt pline de gunoaie. Polaris doar matura strada si troruarele.spariile verzi in intretinerea cui intra?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.