VIDEO: Sărbătoarea recoltei la Slobozia


Slobozenii sunt invitați să se bucure de roadele toamnei, cu prilejul Zilelor Recoltei. Primăria Municipiului Slobozia a organizat și în acest an în Piața Agroalimentară o sărbătoare a roadelor pământului și totodată o încununare a eforturilor depuse de-a lungul anului de fiecare agricultor din municipiul nostru și din localitățile învecinate. Agenda unei astfel de sărbători cuprinde expoziţii cu standuri speciale de fructe, legume, de produse tradiţionale. Producătorii expun marfa spre vânzare, iar vizitatorii se pot aproviziona cu cele necesare pentru cămara de iarnă.
Administrația publică locală sprijină producătorii, iar acest eveniment este un bun prilej pentru ei de a-și valorifica producțiile.
Din programul zilei recoltei nu putea lipsi un moment cultural artistic unde se regăsesc prestaţiile ansamblurilor folclorice care reuşesc prin elementele autentice româneşti să evidenţieze multitudinea de obiceiuri, tradiţii, datini, relevante pentru identitatea şi existenţa comunităţii locale.
Zilele Recoltei se vor încheia pe data de 1 octombrie, cu înmânarea diplomelor pentru producători şi a Cupei ,,GOSPODARUL ANULUI 2017”, precum și cu recitalul cântăreței de muzică populară, Aneta Stan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.