VIDEO: Recepția Președintelui Consiliului Județean Ialomița cu prilejul zilei de 1 Decembrie


La 1 Decembrie 2017, se împlinesc 99 de ani de când, la Alba Iulia, în ziua de 1 Decembrie 1918, a avut loc cel mai însemnat act din istoria României. Marea Adunare Națională a votat în unanimitate „Declarația de Unire cu Țara”, care a însemnat făurirea Statului Național Unitar – România. Evenimentul este marcat în fiecare an de Consiliul Județean Ialomița cu prilejul unei recepții oficiale a președintelui Consiliului Județean. Personalități marcante ale județului, parlamentari, reprezentanți ai administrației publice, ai mediului de afaceri au luat parte la acest eveniment premergător zilei de 1 decembrie. Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a subliniat dimensiunea istorică, spirituală și simbolică a datei de 1 Decembrie, moment în care România de astăzi trăiește cu aceeași emoție și ardoare idealul unității naționale transpus în fapta de către premergătorii noștri, prin înfăptuirea României Mari.
Invitații au avut parte de un spectacol de excepție găzduit de sala de spectacole a Consiliului Județean Ialomița.
Un moment cu totul special a fost creat de Corala ”Sf. Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia, condusă de dirijorul Cătălin Stanciu. Cântecele patriotice au răsunat în sufletele tuturor celor prezenți.
Într-o interpretare de excepție, celebra solistă Sava Negrean Brudașcu a făcut să vibreze inimile românilor prin cele mai îndrăgite cântece patriotice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.