VIDEO: Promenada inimilor, plimbare pentru sănătate de Ziua Mondială a Inimii


Rotary Club Slobozia continuă programul „Promenada Inimilor“, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii! Acesta este un proiect de amenajare a unui traseu accesibil, ce îşi propune să încurajeze cetățenii de toate vârstele să facă mişcare, ca mijloc de prevenţie a bolilor cardiovasculare. Traseul a cuprins întregul parc de la catedrală și s-a încheiat la locul de plecare, fiind marcat cu plăcuțe ce ofereau informații despre distanța parcursă. Statisticile în acest domeniu sunt alarmante și situează țara noastră pe primul loc în Europa în privința ratei mortalității din cauza bolilor cardiovasculare.
Participanții de toate vârstele au fost încântați de inițiativa de a face mișcare, iar pentru tineri, acțiunea a reprezentat o adevărată provocare. La final, a avut loc și o tombolă, iar câștigătorii au primit obiecte sportive sau abonamente la tenis. Marele premiu a fost o bicicletă.
Rotary Club Slobozia a invitat întreaga comunitate să facă mişcare, ştiut fiind că sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi, iar implicarea comunității locale ne ajută să o protejăm!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.